Osztálykirándulás okostelefonnal

 „Gyerekek, kezdődik a városnézés… mindenki vegye elő a telefonját!” – ezen a héten így kezdődnek az osztálykirándulások Miskolcon.

 Képzeld! Miskolc turisztikai szervezete és MisKa is csatlakozott a Digitális Témahéthez. Így az órákon a tananyaghoz a gyerekek okosan használják az okostelefont, a tabletet és mindenféle kütyüt. Miskolc turisztika szervezete, a Tourinform irodából indulva városnézéseket tart ezen a héten iskolások számára, amelyen a diákok a  GUIDE@HAND Miskolc alkalmazást ismerhetik meg. 

 A sétát rögzíthetik a saját telefonjukon. Készíthetnek az alkalmazáson belül fotókat is, majd mindezt megoszthatják családjukkal, barátjaikkal az interneten.

 A városnézést követően lehetőség van a VR-szemüveg segítségével megtekinteni olyan miskolci látnivalókat is, amelyeket a belvárosi séta nem érint. 

 GUIDE@HAND Miskolc alkalmazás természetesen jó választás máskor is, például, ha a család együtt megy városnézésre, de a tanároknak is nagy segítség az osztálykirándulásnál. Hangokkal, képekkel és programokkal van tele. Jól jöhet egy erdei kirándulásnál is. Akár nyelvet is gyakorolhattok vele, mert több nyelven elérhető.

 

Digitális témahét 2017 Tőkei V (49)

 

 Itt töltheted le: